MailCamp

Vanaf de zomer 2016 stappen we over naar een nieuw systeem voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven en uitnodigingen. Hiervoor maken we gebruik van het programma MailCamp. In tegenstelling tot MailChimp wordt dit nieuwe systeem geheel vanuit Nederland gemanaged, en op een voor D66 ingerichte server gehost in Nederland.

Nieuwsbrief versturen

Hoe verstuur je een nieuwsbrief? Volg dit stappenplan en je weet precies hoe het werkt.

Video tonen in je nieuwsbrief

Hier leggen we uit hoe je een video toevoegd aan je nieuwsbrief.

Segment toevoegen

Door een segment aan te maken kun je heel eenvoudig een nieuwsbrief versturen naar een deel van de leden van jouw afdeling. Hier lees je hoe!

Support video’s

Video's op de website van de leverancier over de basisfuncties van MailCamp.