E-mail gebruik D66

In dit deel van de helpdesk vind je alle informatie over e-mailadressen en het instellen hiervan in verschillende programma’s.

Informatie vooraf

Er is een control panel beschikbaar op https://cp.d66.nl. Toegang hiervoor kan verkregen worden
door een mailtje te sturen naar online@d66.nl. Let op: de secretaris van een afdeling, en alleen de secretaris, is verantwoordelijk voor het beheren van de @d66afdeling.nl e-mail. Hij of zij is ook de enige die bevoegd is om verloren inloggegevens voor het control panel op te vragen.

Missende informatie

Heb je vragen over het gebruik van e-mail? Ben je inloggegevens kwijt? Loop je ergens vast in het stappenplan? Stuur een mailtje naar online@d66.nl. Vermeld hierin duidelijk wat je wilt en waar in het stappenplan je vastloopt. Op deze manier kun je zo snel mogelijk geholpen worden.

Voordat je begint met het gebruik van D66 e-mail raden wij je aan om onze informatiegids Bescherm jezelf digitaal goed door te lezen. Deze is hier te vinden.

Laatst gewijzigd op 20 april 2017